Svi imamo svoju priču,
otkrijte našu.

Pretvaramo vizije u stvarnost, uključujući i našu vlastitu.

BRENDING & WEB DIZAJN • GENTLEMAN CREATIVE AGENCY •

Svaki početak je težak.

Naš nije bio izuzetak. Vjerujte nam.

Krenuli smo malim koracima i to iz jednog veoma toplog kutka sobe jedne veoma tople osobe – bake. Taj prostor, diskretno odijeljen zavjesom da bi se sakrile prazne kutije računalne i ostale uredske opreme, bio je mjesto gdje se snovi postepeno pretvaraju u stvarnost. I rastu zazubice. Naime, nalazio se odmah uz bakinu kuhinju, iz koje su se svakodnevno širile arome ukusnih jela poput pileće juhe. Klijenti koji su dolazili u „ured“ se nisu bunili.

Usprkos početku, nikad nismo iz vida izgubili tko smo i što predstavljamo. Sve što radimo, svaka naša kreativna pustolovina mješavina je finesa, sofisticiranosti, i naravno, prstohvata humora koji će vas nasmijati do suza. Ili bar natjerati na blagi osmijeh.

Danas smo kreativna agencija čija reputacija govori sama za sebe. Imamo klijente koje bi svatko poželio. Od novopečenih start-upova koji tek sanjaju o svojim velikim trenucima do industrijskih titana na spomen čijih imena se naježite. Gotovo sedamdeset tvrtki odlučilo je da smo upravo mi pravi za njih.

Svaki vaš projekt za nas je pravi, blistavi dijamant. Vjerujemo da svatko zaslužuje biti tretiran kao VIP jer vi to nama i jeste – veoma izuzetan pojedinac. Dok se trudimo premašiti vaša očekivanja, i sami postajemo VIP – vječno inspirirani perferkcionist

Agencija je osnovana 2015. godine u Varaždinu. Od skromnih početaka, agencija je krenula na putovanje oblikovanja ideja u impresivne vizualne stvarnosti.

Od našeg osnutka imali smo čast raditi na više od 300 projekata, surađujući s raznolikim spektrom klijenata iz raznih industrija.

Suradnja s klijentima iz 6 različitih država dala nam je priliku za širenje naše stručnosti i pristupa u globalni kontekst.

Ne još samo jedna
kreativna agencija.

Zaista nismo. A što jesmo, pitate se?

Sinteza smo godina iskustva, velikog broja zadovoljnih klijenata te apsolutne predanosti onome što najbolje znamo raditi.

Kada nas angažirate, ne idete samo korak dalje u strategiji vašeg brenda – vi skačete cijeli niz stepenica prema vrhu.

A tamo vas čekamo mi, spremni da vašu jedinstvenu viziju pretvorimo u nešto što će svijet prepoznati – sa stilom, elegancijom i minimalizmom. Bilo da je to brending ili web dizajn, tu smo da vašu priču ispričamo na jedinstven način.

Kreativni direktor.

džentlmen (im.) – onaj koji prakticira umjetnost življenja s elegancijom

Senior grafički dizajner, predavač grafičkog dizajna u Algebri i arhitekt iza brenda Gentleman Creative Agency.
Horoskopski znak mu je lav, a u podznaku je strijelac. Nema pojma što to znači.
Njegov kreativni put obilježen je širokim spektrom umjetničkih izričaja – od crtanja i kreiranja grafika, preko fotografije, do dizajniranja.

“Jasnoća dizajna, ljepota jednostavnosti” profesionalna je vizija kojom se vodi, a u svaki projekt ulaže srce i dušu.

Zakoračivši van granica očekivanog, svoju strast transformirao je iz hobija u karijeru, time kreirajući agenciju koja se na tržištu izdvaja kao jednorog u stadu ponija. Što se tiče pravih mađioničarskih trikova, ne zna niti jedan.

Ultimativni cilj mu je ostaviti neizbrisiv trag u svijetu dizajna.

Voli vodootporne boje.

Osvrti klijenata.

Imate projekt?
Trebate nepravednu prednost?

Javite nam se i recite kako vam možemo pomoći.

Prilagođeni Kursor
Vidi