Politika privatnosti.

1. O nama

Znamo da naši klijenti i posjetitelji na web stranici cijene svoju privatnost i želimo da budete sigurni da smo posvećeni zaštiti i poštivanju vaše privatnosti. Ova Politika privatnosti govori o tome što možete očekivati od nas, u vezi s vašim osobnim podacima, kada posjetite našu web stranicu, stupite u kontakt s nama ili upotrijebite neku od naših usluga, stoga vas molimo da je pročitate.

Želimo vam pružiti personalizirano iskustvo bilo kada, bilo gdje, na svakom uređaju. Za to je potrebno prikupljati osobne podatke. Međutim, želimo da imate nadzor nad tim osobnim podacima. Želimo da ste stalno svjesni gdje i kako se upotrebljavaju vaši osobni podaci. To nam je iznimno važno.

Vaši podaci i vaše povjerenje su nam od presudne važnosti, stoga se obvezujemo da vaše privatne podatke prikupljene prilikom korištenja ove web stranice nećemo prodavati ili iznajmljivati trećim osobama niti ih javno objavljivati.

2. Kako koristimo vaše podatke

Podaci koji vas osobno identificiraju mogu obuhvaćati vaše ime, adresu e-pošte i druge podatke koji su vezani uz vaš identitet. Koristimo ih na više različitih načina – ovisno o informacijama i njihovoj namjeni. Ipak, vaše osobne podatke prikupljamo samo u slučaju kada ste nam ih dobrovoljno dostavili, osim određenih osobnih podataka koje prikupljamo putem informacijskih sustava i programa koji se koriste za našu web stranicu, a čiji je prijenos potreban za upotrebu internetskih komunikacijskih protokola.

Podaci koje prikupljamo koriste se na slijedeće načine:

– za poboljšanje rada web stranice i kako bi osigurali da je njezin sadržaj bude što relevantniji vama,

– kako bi osigurali da se sadržaj naše web stranice prikazuje na optimalan način za vaše postavke preglednika

– za administraciju naše web stranice, u statističke i anketne svrhe, za otklanjanje problema, analizu podataka i poboljšanje korisničkog iskustva

– kako bi vam pružili podatke koje tražite od nas

3. Kolačići

Kolačići su male tekstualne datoteke postavljene u lokalnoj memoriji vašeg uređaja kojim pristupate našoj stranici, koje pomažu u pružanju prilagođavanja sučelja internetskog preglednika.

Naša web stranica prikuplja isključivo neophodne kolačiće tijekom i za vrijeme vaše posjete stranicama za osiguravanje funkcionalnosti stranice i ne prikuplja vaše osobne podatke putem kolačića. Zbog toga nije ni potrebna vaša prethodna privola, ali mi želimo da vi znate sve detalje kako upravljamo kolačićima.

Kolačići koje naša stranica prikuplja:

Kolačić: PH_HPXY_CHECK
Vrsta: privremeni (Session)
Svrha: Ovaj kolačić koristi se za spremanje podataka o trenutnoj sesiji.

Kolačić: pll_language
Vrsta: funkcionalni (Functional)
Svrha: Ovaj kolačić pohranjuje kod jezika zadnje pregledane stranice.

Kolačić: _gat_gtag_UA_132668919_1
Vrsta: statistički (Analytics)
Svrha: Ovaj kolačić postavlja Google i koristi se za razlikovanje korisnika.

Kolačić: _gid
Vrsta: statistički (Analytics)
Svrha: Ovaj kolačić instalira Google Analytics. Kolačić se koristi za pohranu podataka o tome kako posjetitelji koriste web stranicu i pomaže u stvaranju izvješća o analizi rada web stranice. Prikupljeni podaci uključuju broj posjetitelja, izvor odakle su došli i stranice posjećene u anonimnom obliku.

Kolačić: _ga
Vrsta: statistički (Analytics)
Svrha: Ovaj kolačić instalira Google Analytics. Kolačić se koristi za izračunavanje podataka o posjetiteljima, sesijama, kampanjama i praćenje upotrebe web stranice za izvješće o analizi web stranice. Kolačići anonimno pohranjuju podatke i dodjeljuju nasumično generiran broj za identifikaciju jedinstvenih posjetitelja.

4. Kontakt forma i e-mail

Ukoliko nas odlučite kontaktirati putem kontakt forme ili e-maila, možemo pohraniti vaš upit i naš odgovor kako bi mogli unaprijediti uslugu koju vam pružamo, te lakše pratiti našu korespondenciju radi lakše buduće komunikacije.

5. Vaša prava

Vezano za prikupljanje i obradu Vaših osobnih podataka, osiguravamo Vam sljedeća prava:

– pravo na prigovor

U svakom trenutku možete uložiti prigovor izravno nadležnom nadzornom tijelu, posebice u zemlji EU u kojoj imate uobičajeno boravište ili mjesto rada, ukoliko smatrate da naša obrada vaših osobnih podataka nije zakonita. Izravni kontakti hrvatskog nacionalnog nadzornog tijela su: AGENCIJA ZA ZAŠTITU OSOBNIH PODATAKA (AZOP), Selska cesta 136, HR – 10 000 Zagreb, Telefon: +385 1 4609 000, Fax: +385 1 4609 099, e-mail: azop@azop.hr, Web: https://azop.hr

– pravo na pristup osobnim podacima koje prikupljamo o vama
– pravo na ispravak netočnih osobnih podataka
– pravo na brisanje osobnih podataka u uvjetima kada smo u mogućnosti to napraviti
– pravo na ograničenje obrade vaših osobnih podataka
– pravo na prenosivost podataka

U svrhu ostvarivanja vaših prava, možete nas kontaktirati na hello@gca.hr.

U opsegu u kojemu obrađujemo vaše osobne podatke na temelju Vaše privole, imate pravo u bilo kojem trenutku povući privolu. Povlačenje privole neće utjecati na zakonitost obrade provedene na temelju vaše privole prije njezina povlačenja.

U pogledu obrade vaših osobnih podataka također imate pravo na pritužbu nadzornom tijelu  lokalnog tijela za zaštitu osobnih podataka države vašeg uobičajenog prebivališta, mjesta vašeg rada ili zbog potencijalnog kršenja vaših prava.

6. Izmjene politike

Ovu Politiku privatnosti i uvjete korištenja osobnih podataka Gentleman Creative Agency može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta Politike privatnosti na Internet stranici gca.hr. Zato vas pozivamo da povremeno pregledate ovu Politiku privatnosti. Ukoliko se korisnik ne slaže s ovom Politikom privatnosti, upućujemo ga da napusti te ne pristupa i ne koristi internetsku stranicu gca.hr.

Izmjena Politike privatnosti i uvjeta korištenja osobnih podataka stupa na snagu odmah nakon objave na internetskoj stranici gca.hr. Nastavak uporabe internetske stranice od strane korisnika nakon stupanja izmjena na snagu, podrazumijeva da korisnik potvrđuje i prihvaća izmijenjenu Politiku privatnosti i uvjete korištenja osobnih podataka.

7. Kontakt

Sva pitanja, komentare i upite vezane za ovu Politiku možete poslati na adresu GENTLEMAN CREATIVE AGENCY j.d.o.o., Varaždinska 43, Gornji Kućan, 42000 Varaždin ili na adresu elektroničke pošte hello@gca.hr.

Zadržavamo pravo tekst ove Politike privatnosti povremeno prilagođavati i unaprjeđivati, prije svega u svrhu poštivanja zakonskih promjena, odnosno, promjena u svrhama i načinima obrade.

Međutim, vaša prava koja proizlaze iz ove Politike privatnosti ili iz odgovarajućih zakonskih propisa nećemo ograničavati. U slučaju da dođe do promjena pravila koja mogu utjecati na vaša prava, o tome ćemo Vas obavijestiti pravovremeno i izravno na prikladan način.

Prilagođeni Kursor
Vidi